Value2u is de expert op het gebied van sociale zekerheid en haalt keihard geld terug voor werkgevers. Dit varieert van € 10.000 tot € 1 miljoen. Huh? Hoe werkt dat dan en geldt dat voor iedere werkgever in Nederland?

Bruce Kalloe is bedenker van het Value2u-concept en richtte 3 jaar geleden met zijn compagnon Value2u op. Met Bruce duiken we in de wereld van loonheffing en sociale premies. Bruce legt uit hoe zijn bedrijf werkgevers helpt om te besparen op werkgeverslasten. Hij vertelt welke invloed het faillissement van het bedrijf van zijn ouders op hem persoonlijk heeft gehad. En welk effect dat nu op hem heeft als ondernemer. Bruce wil met Value2u heel Nederland veroveren. Wat zijn zijn plannen en hoe combineert hij dat met het vaderschap?

Wil je weten hoe je minder betaald aan sociale lasten voor je werknemers? Beluister dan deze Grip op Groei Podcast.Wil jij ook groeien naar 8-cijferige omzet download dan mijn gratis ebook ‘5 IJzersterke Manieren Om Een Slimme Portfolio Strategie Te Creëren‘, waardoor de omzet verdubbelt en de kosten halveren’.