Voor New Business Radio werd ik geïnterviewd door Martine Hauwert. In deze aflevering vertel ik over mijn werkervaringen bij een multinational en hoe mijn passie voor het MKB werd aangewakkerd. Waardoor ik Soegies Strategie heb opgericht en nu MKB-bedrijven help hun business te laten groeien. Met minder stress. Hoe dat kan, je hoort het in deze aflevering!

Ik leefde al met het idee om leuke, ambitieuze ondernemers te interviewen omdat er zo ontzettend veel mooie, toffe en interessante verhalen te vinden zijn in het MKB. Die wilde ik opschrijven en verspreiden om anderen te inspireren. Toen ik zelf werd geïnterviewd was de stap naar het opzetten van een eigen podcast eigenlijk zo gezet. En wat ben ik trots dat ik jullie verhalen mag verspreiden via de Grip op Groei Podcast.

Wil jij ook groeien naar een omzet van 8 cijfers? Abonneer je dan op deze Grip op Groei Podcast; laat je inspireren en leer van de inzichten van andere ondernemers.