Peter Frankena is directeur van Adecs Airinfra, een bedrijf dat iedereen in de luchtvaartbranche kent. Adecs is dé specialist om milieueffecten rondom luchthavens te berekenen en daarover te adviseren.

Adecs Airinfra ontwikkelde recent een softwarepakket voor informatie- en visualisatiesystemen van regionale luchthavens. Het bedrijf zet dit product – na succes in Nederland – wereldwijd in de markt en daagt daarmee de grote marktleiders uit. Peter vertelt over zijn ervaring met het ontwikkelen en vermarkten van dit nieuwe softwarepakket. Hij neemt ons ook mee naar de minder rooskleurige kant en vertelt openhartig over de tegenslagen zoals terugloop in omzet en medewerkers. Wat zijn de lessons learned? En we hebben het over de levensles van zijn jeugdvriend.

Adecs Airinfra is mijn klant. Peter had 1,5 jaar nodig om mijn hulp in te schakelen. Omdat nieuwe dingen bedenken wel lukte, maar deze uitvoeren naast het lopende werk, lastig bleek. Ik waardeer het enorm dat hij zijn ervaring met ons wil delen.

Nieuwsgierig? Beluister deze Grip op Groei Podcast.