Het kan je als ondernemer gebeuren dat het lijkt alsof je business een plafond heeft bereikt. De omzet blijft op eenzelfde punt. Je hebt al van alles geprobeerd om business verder op te schalen. Maar het lukt je niet. Het overkomt de beste. Wat kan je dan doen als je in zo’n situatie zit? Hoe raak je los zodat je weer in een flow komt en kan opschalen? In 2014 nam Achint Atwal (34 jaar) het schoonmaakbedrijf van zijn vader over. Er werkten toen 4 man. Nu werken 500 mensen bij Balans Schoonmaak- en bedrijfsdiensten en doet het bedrijf een omzet van rond € 10 miljoen! Ongelooflijk. Dit is een groei waar vele ondernemers van dromen. Wat is het geheim van deze jonge ondernemer?

Achint deelt tips hoe hij zijn business liet groeien en welke mindset helpt om zover te komen. Achint vertelt ook over de problemen bij zijn eerste overname – het zou een begin worden van een lange reeks overnames -, waarbij het huilen hem nader stond dan het lachen.

Wil je nog meer tips om je business op te schalen van 7 naar 8 cijfers? Luister dan naar deze 7 waardevolle tips om je business te laten groeien.