Het kan de beste overkomen. Je bent op een punt aangekomen waarop het lijkt alsof je business een plafond heeft bereikt. De omzet blijft hangen en het is geen tijdelijke situatie. Je hebt al van alles geprobeerd om business verder op te schalen. Maar het lukt niet.

Wat kan je dan doen waardoor je los raakt, in een flow komt en kan opschalen?

Deze aflevering gaat over wat echt werkt om je business op te schalen naar 8 cijfers. Ik geef je 7 tips om uit de impasse te komen waardoor je business kan  groeien naar een 8-cijferige omzet. Het zijn tips die echt werken. Ik heb ze zelf succesvol toegepast tijdens mijn carrière bij een multinational en later bij een MKB-onderneming. En ik heb ze zien werken bij mijn klanten.

Ik hoop dat ze je helpen … en onthoud, als jij je business wilt opschalen en je wilt daarbij mijn persoonlijke hulp, aarzel dan niet deze te vragen. Ik help je te focussen op het ontwikkelen en uitvoeren van een groeistrategie, het creëren van een krachtige positionering en het ontwikkelen van de beste sales- en leiderschapsvaardigheden.

Lees hier meer over hoe je door de 10 miljoen omzet kunt breken.