In de Grip op Groei Podcast interview ik inspirerende klanten en ondernemers die midden in het groeitraject zitten van een 7- naar een 8-cijferige omzet, of die dit al achter de rug hebben. Ze vertellen over hun ervaringen, hun leermomenten en geven tips hoe je zo succesvol mogelijk kunt zijn tijdens dit groeitraject. Ook deel ik waardevolle lessen uit mijn Grip op Groei coachingsprogramma. Onderwerpen zijn: sales, marketing, strategie, samenwerking, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Je vindt de Grip op Groei Podcast op iTunes, Spotify, GoogleSoundCloud. Vergeet je niet te abonneren op de podcast zodat je geen aflevering mist.

Heb je inspiratie gekregen uit mijn podcast? Super leuk als je een review achterlaat, daar ben ik je enorm dankbaar voor.

#5 Zo bouw je in record tempo een bedrijf van € 10 miljoen

Het kan je als ondernemer gebeuren dat het lijkt alsof je business een plafond heeft bereikt. De omzet blijft op eenzelfde punt. Je hebt al van alles geprobeerd om business verder op te schalen. Maar het lukt je niet.
Lees verder...
19 oktober 2020/door bab.soegies@gmail.com

#4 Lef is: de marktleider uitdagen met een beter product

Peter Frankena is directeur van Adecs Airinfra, een bedrijf dat iedereen in de luchtvaartbranche kent. Adecs is dé specialist om milieueffecten rondom luchthavens te berekenen en daarover te adviseren.
Lees verder...
28 september 2020/door bab.soegies@gmail.com

#3 Je business laten groeien met minder stress?

Voor New Business Radio werd ik geïnterviewd door Martine Hauwert. In deze aflevering vertel ik over mijn werkervaringen bij een multinational en hoe mijn passie voor het MKB werd aangewakkerd.
Lees verder...
28 september 2020/door bab.soegies@gmail.com

#2 Waarom ook JIJ als werkgever meer aan sociale lasten betaalt dan nodig

Value2u is de expert op het gebied van sociale zekerheid en haalt keihard geld terug voor werkgevers. Dit varieert van € 10.000 tot € 1 miljoen. Huh? Hoe werkt dat dan en geldt dat voor iedere werkgever in Nederland?
Lees verder...
28 september 2020/door bab.soegies@gmail.com

#1 Versnellen door te vertragen

Hoe kan je innoveren en opschalen terwijl de lopende business gewoon doorgaat? Hoe hou je focus en hoe zorg je ervoor dat alle medewerkers aangehaakt blijven? Is het mogelijk om te groeien zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de dienstverlening?
Lees verder...
22 september 2020/door bab.soegies@gmail.com