Testimonials

Ferry Brakel – Machinefabriek J. Poot

“Met ons team hebben we in een jaar een enorme sprong voorwaarts gemaakt. Het team heeft en NEEMT meer verantwoordelijkheid, we werken beter samen en de sfeer is prettiger. Hierdoor heb ik meer tijd om bezig te zijn met sales en de langere termijn.

Lees meer

Ferry Szabo – Zig Zag Forms

“Babette verstaat de kunst om een ondernemer op een positieve manier te triggeren. Al snel hadden we door dat de benadering van Babette zeer positief werkt. Ze geeft de inspiratie om zelf het gehele bedrijf, de structuur van de organisatie, product portfolio en eigen toekomst visie, zonder vooroordelen te analyseren om ze daarna te verbeteren of zelfs te laten varen.”

Lees meer

Rody Idema – Boekhoudhelden

“Babette is als geen ander in staat om je de handvatten aan te reiken, waarmee je jezelf en je bedrijf de juiste kant op kan sturen. Keuzes maken we gedegen in plaats van alleen maar op gevoel of uit een soort paniekvoetbal. Ik ben blijkbaar tot veel meer in staat, dan ik kon vermoeden.”

Lees meer

Natalia Sleptsova – Zeester Bloemen en Planten

“De grootse problemen in mijn bedrijf waren te veel werk, weinig marge en een zwakke onderhandelingspositie. De groei van het bedrijf was beperkt tot de hoeveelheid werk die ik zelf nog op mij schouders kon nemen. Een burn-out was al ergens op de horizon te merken. Ik was helemaal vergeten wat voldoening en plezier in het werk betekenen.”

Lees meer

Heimen Visser – KPN Lokale Overheid

“Babette kenmerkt zich door een hoog energie en innoverend vermogen, komt graag verrassend uit de hoek. Zij brengt verfrissende inzichten, zonder het concrete eindresultaat uit het oog te verliezen.”

Rocco van Riek – Rantabe

“Babette weet goed richting te geven aan concrete veranderingen. Haar ideeën lijken soms simpel dat je je afvraagt waarom je ze niet zelf hebt verzonnen. Maar ze werken! En door haar ga je ze toepassen. Mijn bedrijf heeft daardoor in korte periode aanzienlijk meer omzet gemaakt.”

Marleen Graas en Dennis van den Bosch – Bureau070

“We hebben de coaching van Babette als heel prettig en waardevol ervaren. Het geeft ons precies wat nodig is om helder inzicht te krijgen waarmee we ons geld nu echt verdienen en waarmee niet. De uitkomsten waren verrassend en ook confronterend. Het leert ons hoe we ons bedrijf kunnen laten groeien. Het is vooral ook een nieuwe mindset die we hebben geleerd.”